Jums ir unikāla iespēja pasūtīt produktus no pasaules slavenā uzņēmuma elektrisko skrejriteņu Minimotors Korea ražošanai par vairumtirdzniecības cenām.

Uzņēmums ir ievērojami atjauninājis savu klāstu. Kopā ar Thunder, Ultra, Dualtron X, Dualtron 3, Raptor, Spider, kā arī Speedway 5 Dual, Speedway 4 mini pro, kas jau sevi ir pierādījuši pagājušajā gadā, inženieri izstrādāja un pārbaudīja jaunus modeļus. Tie ir Dualtron Eagle, Ultra 2, Mini un Compact. Un arī Speedway  parādījās Speedway Leger. Jūs varat apskatīt informāciju par visiem modeļiem mūsu mājas lapā, kā arī uzdot papildu jautājumus pa tālruni un konsultēties ar mūsu speciālistiem, kā arī veikt iepriekšēju pasūtījumu.

Par pasūtītu, mums nepieciešama jūsu piekrišana un priekšapmaksa. Šodien, ja nekas cits pasaulē nenotiek, plānots ierasties maija otrajā pusē.

Steidzies veikt pasūtījumu. Pasūtījumi tiek pieņemti līdz 15. aprīlim. Varbūt periods tiks pagarināts. Viss atkarīgs no situācijas. Visi motorolleri ir sertificēti pārdošanai Eiropā. Viņiem ir garantija uz 1 gadu un pusgada garantija uz akumulatoru.